Már régóta tervezi egy kis, zöld oázis kialakítását? Most itt egy segítség ehhez: pályázzon a dm Együtt egymásért programjába!

A dm célja olyan projektek, programok támogatása, amelyek a helyi közösségek életében indukálnak változást az alábbi
fókuszterületeken:

• egészségmegőrzés, egészség-fejlesztés, egészséges életmódra neveléshez kapcsolódó programok vagy azt népszerűsítő projektek;
• szociálisan hátrányos helyzetben élő családok és gyermekek közösségi támogatása;
• környezetvédelem, a környezettudatos életmódra, szemléletre nevelés.

A részletes pályázati anyaghoz az elérést az oldal alján találja majd meg.

Miben tudunk mi segíteni?

Ha igen, akkor kérjük keressen meg minket, hogy árajánlatot tudjunk adni, és kapcsolódjon be a dm pályázati programjába!

Kik vagyunk mi?

Programunk célja, hogy minél több intézményben legyen „iskolakert”, ahol nem csak felüdülni lehet, de az olyan értékek élménycentrikus közvetítése mellett, mint a környezetvédelem, a fenntartható fejlődés, erősödik a közösség, és a természetszeretet is. A környezeti nevelés számos, országszerte megvalósuló programjához csatlakozva kezdtük el megvalósítani az általunk fejlesztett eszközöket és oktatási anyagokat. Tervezéstől a teljes kivitelezésig foglalkozunk komplex iskolakertek kialakításával. Az „iskolakert” egy összefogó elnevezése a programunkra, természetesen nem csak iskolákban alkalmazható, hanem más intézményekben is: óvodákban, szociális intézményekben, gyermekotthonokban, sőt akár munkahelyken is. Az e célt szem előtt tartó társadalmi felelősségvállalási projektünk fővédnökei dr. Bálint György az ország kertésze és Máté Bence közismert természetfotós. Már jelentős eredményeket értünk el, és sok szakmai, oktatási valamint gazdasági szereplővel sikerült együttműködést kialakítanunk, bízunk benne hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy tudjunk Önnek árajánlatot, illetve új pályázati lehetőségről információt küldeni!
A dm pályázat kiírása itt olvasható:

dm Együtt egymásért

 Szabályzata erről a linkről letölthető:

dm pályázat

Fontos tudni, hogy a pályázatokat 2018. május 2-től május 31-éig (24:00) lehet benyújtani, kizárólag az erre a célra létrehozott online felületen és adatlapon, a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon.

Ha szeretné részletesen is megismerni élménycentrikus környezeti nevelési eszközeinket és programunkat, tekintse meg bemutatkozó katalógusunkat:

Vagy töltse le erről a linkről: Iskolakert Program bemutatkozó katalógus